OM OS

Vedvarende energi til den

helt rigtige pris

Vores filosofi

Brug energien som allerede er der

about solar

Vores vision er at gøre så mange som muligt – både private, virksomheder og offentlige institutioner – uafhængige af forurenende strøm i det omfang, det er muligt. Til glæde for dem selv, deres økonomi og miljøet.

Det gør vi ved at levere kvalitetssolcelleanlæg, der er tilpasset den enkelte kunde, og som er driftssikkert og med lille eller intet behov for vedligeholdelse.

Vi står for hele processen – fra første tanke om at investere i et solcelleanlæg til der står et færdigmonteret anlæg i fuld drift – samt den løbende overvågning og vedligeholdelse.

Grøn energi uden økonomisk kompromis

​Vores erfaring – din sikkerhed

Din totalleverandør af solcelleløsninger af enhver art

Hos Better Solar Nordic tror vi på, at vedvarende energi og soleenergi i særdeleshed er en vigtig del af en grønnere og mere miljøvenlig fremtid.

Better Solar Nordic’s løsninger gør det muligt, at solceller er tilgængelige for alle. Uanset om det er private, boligforeninger, landbrug, det offentlige eller det private erhvervsliv.

Vi leverer en totalløsning med alt fra rådgivning, beregninger, planlægning, montering og drift. Uanset størrelse og type af anlæg. Altid med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Med kvalitet i både arbejde og materialer. Hele processen er med fuldt overblik for kunden, og når det nøglefærdige anlæg står klart, er det via både computer og smartphone muligt at overvåge, hvor meget gevinst solcellerne giver i realtid.​